EVENIMENTE

Stay with me - grup de suport psihologic

 Grupul de suport este dedicat femeilor ce au infectia cu HPV sau care au trecut prin aceasta incercare si au nevoie sa vorbeasca despre experienta lor.

Grupul incepe pe 12 mai 2023, va avea 12 participante plus facilitatoarea, eu, Anca B.

Am porint acest grup de la propria mea experienta cu HPV-ul, am trecut prin furcile caudine, am prelucrat stari afective mai vechi, iar pe altele le-am descoperit fara sa fiu pregatita sa le descopar.

M-am confruntat cu rusine, frica, vinovatie, furie, singuratate, dupa un timp am descoperit ca si prietenele mele, unele, au trecut prin asta.

Dupa un alt timp au inceput sa vina la cabinet cliente ce aveau asta, era perioada in care eu eram deja echipata cu experienta asta si imi era usor sa o duc.

La momentul respectiv aveam nevoie de un grup de femei cu care sa stau, sa plang cu ele si sa ma las cocolosita de ele, dar nu am avut.

Mi-am propus acest proiect sa fie ca un spatiu de siguranta pentru femeile care au nevoie de asta.

Grupul incepe pe 12 mai 2023, cu frecventa de o intalnire pe luna, costa 180lei/ intalnire, cu facura. Fiecare participanta va avea contract si consimtamant informat.

Grupul va avea si o parte de explorare, pentru asta o sa folosesc tehnicile experiential proiective. Mi-am propus sa folosesc engramele proiective, o tehnica pe care am dezvoltata-o in ultima perioada. Tehnica pe care o folosesc in proiectul "View of life", proiect pe care l-am dezvoltat in colaborare cu colega mea, art-terapeutul si psihoterapeutul analitic Anca Ghearasamescu.

Acum a avenit timpul sa duc experienta asta mai departe si sa o fac utila si celor care au nevoie.


Inscrierile la grup se fac la adresa ancaboalca@gmail.com

                                                           View of life Project

View of life Project - este un proiect creativ si ambitios, combina elemente din psihodinamica, art-terapie, psihodiagnosticul Rorschach.

Este un proiect terapeutic si educational, dedicat celor ce vor sa parcurga procese terapeutice, celor ce vor dezvoltare personala.

Este un proiect ce se adreseaza si colegilor psihologi si psihoterapeuti.

Proiectul pune la dispozitie un instrument valoros de lucru cu clientul.

"View of life" se va desfasura pe o perioada mai lunga de timp, proiectul va propune vernisaje si workshopuri experientiale.

Va invitam sa ne insotiti in aceasta calatorie psihodinamica!

Va imbratisam cu drag, Anca Elena Boalca, psiholog clinician, specialist Rorschach si metode proiective, psihoterapeut psihodinamic si Anca Ghearasamescu, art-terapeut Phronetik si psihoterapeut analist.